Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Nieuwe website live

Beste allemaal,

Met trots mag ik u meedelen dat er een nieuwe website www.psychologenpraktijkmolenwaard.nl in de lucht is. Kijk gerust eens vrijblijvend rond en als er vragen zijn neem dan gerust contact met mij op.

Er zijn een aantal nieuwe mogelijkheden aan deze nieuwe website toegevoegd, waaronder deze nieuwsbrief. Het is vanaf nu mogelijk om via de website in te schrijven voor nieuwsbrieven en deze nieuwsbrieven op de website te plaatsen.Daarnaast heeft u de mogelijkheid een referentie achter te laten zodat anderen een inkijkje krijgen in mijn werkzaamheden en welk effect een traject kan opleveren. En naast een lekker fris uiterlijk is er ook een directe link naar mijn facebookpagina. Al met al echt een upgrade van de bestaande website waar ik erg blij mee ben. 

Met vriendelijke groet,

Helma van Tol

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren