Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Actuele maatregelen rondom Corona virus

Hierbij een update met betrekking tot psychologenpraktijk Molenwaard vanwege de ontwikkelingen rond het Coronavirus. Sommigen van u hebben al eerder een memo hierover ontvangen, voor anderen is deze memo nieuw. 

Voor de maatregelen in de praktijk wil ik de NIP/GGZ standaard volgen, waarin zij uit spreken dat een psycholoog  valt onder de cruciale beroepen. In deze standaard staat het volgende:  ‘Naast het in acht nemen van de algemene richtlijnen van het RIVM betekent dit dat de psycholoog samen met de cliënt kan beslissen of zij face to face dan wel online contact hebben. Face to face contact heeft daarbij de voorkeur, maar online contact bijvoorbeeld via beeldbellen kan een goed alternatief bieden’.  

De volgende  maatregelen zijn van kracht:

  • Geen handen schudden.
  • U hoeft geen mondkapje te dragen, maar mocht u dit wel willen dan is dit geen enkel probleem en mocht u graag hebben dat ik een mondkapje draag dan kunt u dit aangeven.
  • De praktijkruimte is klein, maar laten we proberen de 1,5 meter afstand  aan te houden.
  • Wanneer u verschijnselen vertoont (zoals vermeld door het RIVM) wil ik u vragen uw afspraak af te zeggen.
  • Wacht buiten (zitje steiger of achter de praktijkruimte) of in uw auto zodat u geen anderen treft bij binnenkomst of vertrek. Wilt u zelf  s.v.p. in de gaten houden dat u naar binnen stapt als de persoon voor u vertrekt? 
  • Mocht u komen voor een los gesprek dan kunt u deze uitstellen als u dit wilt, tot een later te bepalen tijdstip .
  • Mocht u komen voor een traject en niet naar de praktijk willen komen dan kunt u gebruik maken van een  online beeldbel gesprek. U krijgt een link toegestuurd die u eenvoudig kunt openen om deel te nemen aan dit gesprek.
  • Mocht u voor een beeldbel gesprek kiezen dan hoor ik dat graag van u. U kunt dit aangeven door te mailen naar ppmolenwaard@gmail.com

Wanneer u uw afspraak afzegt, kunt u dit kosteloos 24 uur van te voren doen.

Door middel van de bovenstaande maatregelen, welke weer tot nader order van kracht zijn, wil ik tegemoet komen aan de vraag van de overheid om ons solidair op te stellen naar de ouderen en de mensen met een zwakke gezondheid. Ook al maakt u zich geen zorgen om uw eigen gezondheid, ik wil u toch vragen serieus om te gaan met de adviezen van de overheid.

 

Mocht u vragen hebben over deze maatregelen dan hoor ik dat graag.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren