Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over jouw psycholoog

Helma van Tol is GZ-psycholoog, getrouwd en moeder van twee kinderen. Zij werkt sinds 2009 als psycholoog en daarvoor was zij werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige. Zij is gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren, maar heeft ook een ruime ervaring met het werken met volwassenen en ouderen. Zij is 18 uur per week werkzaam in een specialistische GGZ organisatie en daarnaast 20 uur werkzaam in psychologenpraktijk Molenwaard. Helma is 51 jaar en heeft als hobby’s lezen, sporten, tuinieren en creatieve activiteiten.

Opleidingen: MAVO, MDGO-Agogisch Werk, HBO-Verpleegkunde, Kaderopleiding in de gezondsheidszorg, WO-psychologie, postacademische opleiding ethiek in de zorgsector, GZ psychologie, EMDR basis en vervolg opleiding, basisopleiding schematherapie, ACT.

contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren