Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Referenties

Dit had ik eerder moeten doen…

Naam: Fam. Groot
Helma is een zeer toegankelijke en professionele psychologe. Zowel onze zoon (8 jaar) als wij voelden ons direct op ons gemak bij haar. De feedback die ze gaf en de handvaten die ze aanreikte waren zeer waardevol om onze zoon beter in contact te brengen met zijn gevoelens en deze beter onder woorden te brengen, of te 'ondertitelen' zoals Helma dit noemde. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. 

Helma helpt met inzicht te krijgen

Naam: Sophia
Vanaf het eerste gesprek was Helma betrokken en bood een luisterend oor. Samen gingen we stap voor stap op zoek naar de oorzaak van mijn klachten. Feiten en gevoelens, voor beiden was een plek. D.m.v. helpende gedachten, de feiten op een rijtje zetten en wat mijn gevoel erij is, kreeg ik steeds meer inzicht. Uiteindelijk hebben mijn man en ik , samen met Helma een behoorlijke stap durven zetten omdat dat nodig was voor mijn herstel. Helma blijft ook nuchter, je klachten zullen niet opeens verdwenen zijn en schrik daar niet van. Je hebt tijd nodig. Ik heb het traject als prettig en nuttig ervaren.  Het was ook prettig dat je, in alle overwegingen, elkaar als christen begrijpt. Helma legt je dit echter nooit op.

Laat hier uw referentie achter over Psychologenpraktijk Molenwaard

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren