Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Referenties

Hulp bij zoon

Naam: Fam. Oberg

Het was fijn dat we bij Helma terecht konden met onze zoon. Hij loopt vast op school en er kwamen geregeld klachten van school onze kant op dat hij zich niet leuk gedroeg op school en dat dit voor problemen zorgde. We hebben allerlei testen laten doen bij haar en uiteindelijk schijnt hij ADHD te hebben. Nu gaan we verder het traject in met Helma en zullen er nog gesprekken volgen. Blij dat we uiteindelijk duidelijkheid hebben wat er aan de hand is, dank je wel!

Fijne begeleiding

Naam: Nelly
Bij Helma was ik in goede handen. Ze is een doortastend iemand die met heldere inzichten mij aan het denken kon zetten, waardoor ik stappen kon gaan nemen. Daarnaast is haar duidelijke aanpak  en het zoeken naar wat het beste bij jou aansluit een heel fijne manier om zelf weer verder te kunnen!

Laat hier uw referentie achter over Psychologenpraktijk Molenwaard

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren