Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Referenties

Dit had ik eerder moeten doen…

Naam: Fam. Groot
Helma is een zeer toegankelijke en professionele psychologe. Zowel onze zoon (8 jaar) als wij voelden ons direct op ons gemak bij haar. De feedback die ze gaf en de handvaten die ze aanreikte waren zeer waardevol om onze zoon beter in contact te brengen met zijn gevoelens en deze beter onder woorden te brengen, of te 'ondertitelen' zoals Helma dit noemde. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. 

Betrokken, nuchter en praktisch

Naam: Anne
Na een intensieve periode was mijn batterij aardig leeg geraakt. Naast een EMDR-behandeling, gingen we in gesprek over hoe ik weer opnieuw balans kon vinden. Je betrokken en nuchtere houding heb ik daarin erg gewaardeerd. Je hield mij een spiegel voor, maar vulde geen zaken voor mij in. Hierdoor voelde ik mij gezien en ervoer ik de ruimte om zelf stappen te zetten. Ik heb de manier waarop je geloof op een natuurlijke manier integreerde in de gesprekken ook erg gewaardeerd. Dank daarvoor!

Laat hier uw referentie achter over Psychologenpraktijk Molenwaard

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren